Arts Council søger rådgivning, forskning og vurderingsydelser i festivaler

Kunstrådet søger indkøb af festivalrådgivnings-, vurderings- og forskningstjenester for at understøtte leveringen af...

Michela Del Tin
13. oktober 2022

Kunstrådet søger indkøb af festivalrådgivnings-, vurderings- og forskningstjenester for at understøtte leveringen af Kunstrådets festivalpolitik og -strategi 2020-2025.

De ønsker i øjeblikket at opmuntre til kvalifikationsansøgninger fra kandidater inden for festivaler og event management og de vil afvikle minikonkurrencer for rådgivnings-, vurderings- og forskningstjenester gennem Arts Councils Dynamic Purchasing System (DPS), som giver mulighed for en større mangfoldighed af stemmer, da Arts Council arbejder på at støtte og udvikle kunsten i Irland i 2023.

Artform Support Service Dynamic Purchasing System (DPS) er blevet lanceret på eTenders (RFT 215450 - AC/2022/16). 

DPS er en to-trins proces. Den første fase er kvalifikationsfasen og involverer ansøgere, der kvalificerer sig til at være medlemmer af kategorier og underkategorier inden for DPS: f.eks. Adviser Services (Kategori) Festivaler (Underkategori), ved at demonstrere tilstrækkelige færdigheder og erfaring. Medlemskab vil være gyldigt i DPS'ens levetid (10 år), og nye kandidater kan tilmelde sig til enhver tid i denne periode. I anden fase vil kvalificerede kandidater blive inviteret til at ansøge om muligheder inden for deres kategorier/underkategorier, når de opstår. 

Ansøgere kan ansøge om at: levere ansøgningsvurderingstjenester, yde politisk rådgivning eller gennemføre forskningsprojekter. Dem med en påviselig baggrund og erfaring inden for: festival- og begivenhedsprogrammer og ledelse, festival- og arrangementer, akademisk forskning eller udvikling af kunstpolitikker, kan ønske at ansøge. 

På linje med Kunstrådets Ligestillings-, mangfoldigheds- og inklusionspolitik, Arts Council hilser og opfordrer ansøgninger, der afspejler mangfoldigheden i det irske samfund. 

Potentielle ansøgere kan drøfte ovenstående nærmere ved i første omgang at kontakte Laura Ivers på [email protected] eller Head of Festivals and Events kl [email protected] 

Yderligere information kan findes på Kunstrådets hjemmeside.

Cork International Choral Festival

Bring cork til live med sang siden 1954

01 maj ~