Evangelium i katedralen - 21. oktober

Cork International Choral Festival inviterer dig til en ekstraordinær fundraising-aften, der fejrer den pulserende verden af gospelmusik og...

Michela Del Tin
22 juni 2023

Cork International Choral Festival inviterer dig til en ekstraordinær fundraising-aften, der fejrer den pulserende verden af gospelmusik og nutidige vokalpræstationer i de fantastiske omgivelser Saint Fin Barre's Cathedral, Cork.

At slutte sig til os til denne særlige lejlighed er NuVoices-projektet, hele vejen fra Italien, bringer deres unikke blanding af gospel og moderne musik til scenen. Derudover er vi begejstrede for at byde på nogle af de fineste gospelkor fra Cork, herunder Carrigtwohill Gospel Choir, det White Horse Gospel Choir, og Carrigaline Gospel Choir.

Fordyb dig i gospelmusikkens smittende energi såvel som de fascinerende gengivelser af andre klassikere og nutidige korstykker, der bringes til live af disse utroligt talentfulde sangere. Denne uforglemmelige nat lover at fylde dine hjerter med grænseløs energi og skabe en opløftende oplevelse, du ikke vil gå glip af!

Billetter koster 22 € og er tilgængelige her.

Cork International Choral Festival

Bring cork til live med sang siden 1954

30. apr ~