Evangeelium katedraalis – 21. oktoober

Corki rahvusvaheline koorifestival kutsub teid erakordsele rahakogumisõhtule, mis tähistab elavat gospelmuusika maailma ja…

Michela Del Tin
22 juuni 2023

Corki rahvusvaheline koorifestival kutsub teid erakordsele rahakogumisõhtule, mis tähistab g elavat maailma.ospelmuusikat ja kaasaegseid vokaalesitusi aasta hämmastavas ümbruses Saint Fin Barre'i katedraal, Cork.

Meiega liitumine sellel erilisel sündmusel on NuVoicesi projekt kogu Itaaliast, tuues lavale oma ainulaadse segu gospelist ja kaasaegsest muusikast. Lisaks on meil hea meel esineda Corki parimatest gospelkooridest, sealhulgas Carrigtwohilli gospelkoor, Valge Hobuse gospelkoor, ja Carrigaline gospelkoor.

Sukelduge gospelmuusika nakatavasse energiasse, aga ka teiste klassikate ja kaasaegsete kooriteoste hüpnotiseerivatesse esitustesse, mille on äratanud need uskumatult andekad lauljad. See unustamatu öö tõotab täita teie südamed piiritu energiaga ja luua meeliülendava kogemuse, millest te ei taha ilma jääda!

Piletid on 22 € ja saadaval siin.

Corki rahvusvaheline koorifestival

Korgi äratamine lauluga alates 1954. aastast

30. apr ~