Aflysning af den 66. Cork International Choral Festival

15. marts 2020 Det er med stor beklagelse, at bestyrelsen for Cork International Choral Festival annoncerer aflysningen...

Michela Del Tin
15 marts 2020

15. marts 2020

Det er med stor beklagelse, at bestyrelsen for Cork International Choral Festival annoncerer aflysningen af dette års festival. Festivalens bestyrelse tog denne vanskelige beslutning på baggrund af den nuværende situation på nationalt og europæisk plan i forhold til Covid-19-virussen.
Bestyrelsen overvejede specifikt alle tilgængelige regeringsretningslinjer i sagen og deres deraf følgende og overordnede implikationer for festivaldeltagerne, når de nåede frem til sin beslutning.

Bestyrelsen er meget bevidst om, at denne beslutning vil påvirke mere end 5.000 kormedlemmer, som ville have deltaget i festivalen, hvoraf 800 var på rejse fra udlandet. Disse kor har været involveret i en årelang proces med planlægning og forberedelse af festivalen, og vi er særligt bevidste om de store økonomiske konsekvenser for de udenlandske korister, der rejste til festivalen fra Canada, Tjekkiet, Kroatien, Estland, Finland, Tyskland , Grækenland, Italien, Slovenien, Sverige og USA.

Bestyrelsen er særligt opmærksom på den store effekt denne aflysning vil have på byens kulturelle, økonomiske og sociale liv.

Bestyrelsen ønsker at anerkende det store engagement, som dets professionelle administrative og frivillige supportteams har givet, som har arbejdet så ihærdigt siden sidste år for at sikre, at dette års arrangement ville have været en festival af mindeværdig kvalitet.

Afslutningsvis vil bestyrelsen gerne takke alle de grupper, som økonomisk har støttet planlægningen af årets arrangement.

Yderligere information følger snarest.

Cork International Choral Festival

Bring cork til live med sang siden 1954

30. apr ~